יום חמישי, 26 בינואר 2012

סלט ירוק עם ג'ינג' מסוכר ופיצוחים

סלט טעים, בריא מלא בטעמים בפה... אפשר לבד ואפשר בתוך ארוחה...

המצרכים:
1 צרור סלרי קצוץ דק (כולל העלים)
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק
6 יח' ג'ינג'ר מסוכר חתוך דק לגפרורים או קוביות
מיץ מחצי לימון
כף סוכר
שמן זית
מלח, פלפל
בוטנים ושקדים (ללא הקליפה) קלויים

אופן ההכנה:
קוצצים דק את הסלרי והפירוזיליה
מוסיפים את הג'ינג'ר המסוכר
מטבלים במלח ופלפל וסוכר
מוסיפים שמן זית (לפי הטעם)
מוסיפים את המיץ לימון
מערבבים הכל יחד

קולים במחבת ללא שמן את השקדים והבוטנים, עד שרואים שיש להם מספיק צבע
מניחים בצד לכמה דקות להתקרר.
מפזרים מעל הסלט את השקדים והבוטנים
מזלפים מעל הכל טחינה משומשום אתיופי (ניתן גם כל טחינה אחרת)
ומגישים!

(ניתן להוסיף לסלט בולגרית רכה מגוררדת)

בתאבון...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה